Stempel is de nieuwe naam voor Piet van Mierlo aannemer

Leende - Vrijdagavond 20 september werd er stil gestaan bij 35 jaar Aannemersbedrijf Piet van Mierlo. Op het bedrijf werd voor Personeel, vrienden, familie en genodigden deze mijlpaal gevierd maar er was meer. Veel meer. Het was al even bekend dat Piet van Mierlo(60) het stokje gaat doorgeven aan Tijn Evers. Dit traject is al enkele jaren geleden ingezet. Nu, 20 september 2019, halverwege het traject en het 35 jarig jubileum was het een mooi moment om dit te vieren.

Tijn Evers (30) is al tien jaar werkzaam bij Aannemersbedrijf Piet van Mierlo en kent het klappen van de zweep bij het bouwbedrijf. De gevestigde naam binnen de gemeente maar zeker ook daarbuiten is in 35 jaar opgebouwd en uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf dat kwaliteit levert. Na 35 jaar draagt Piet de dagelijkse leiding van het bedrijf over aan Tijn. Het is niet dat Piet helemaal weg is maar de komende jaren zal hij steeds verder een stapje terug doen. Naast het feest voor het jubileum en de overname werd tot ieders grote verassing de nieuwe bedrijfsnaam onthuld. Vanaf heden heet het bouwbedrijf voortaan Stempel. Een nieuwe naam en een nieuw logo. Piet en Tijn hebben dit samen besloten in het traject dat zij afgelopen jaren hebben doorlopen, natuurlijk in samenspraak met beide partners.

‘’Tijn heeft een frisse kijk op het geheel. Na 35 jaar mag er inderdaad wel eens iets veranderen aan het logo en ook sta ik helemaal achter de naamswijziging van het bedrijf. Fris, energiek en een nieuwe moderne uitstraling’’, aldus Piet van Mierlo. Na de bekendmaking van dit heugelijke nieuws werd de eerste nieuw beletterde bedrijfsbus van Stempel getoond. Ook de bedrijfskleding voor al het personeel ligt klaar voor komende maandag. Slechts enkele personen wisten van de naamswijziging en daardoor was de verrassing groot. Dit werd zeer positief ontvangen door alle aanwezigen.

Tijn laat weten het als een frisse herstart te zien maar dat er buiten de nieuwe naam en huisstijl weinig zal veranderen. ‘’Wat goed is moet goed blijven! We hebben een goed gevulde orderportefeuille en blijven streven naar kwaliteit. Dit doen we samen met onze hecht clubje onderaannemers en zeer betrokken medewerkers. Dit moeten we koesteren.’’

Na afloop kreeg iedereen een leuk magazine namens Stempel met daarin leuke weetjes, achtergronden, projecten en een blik op de toekomst. Onder de naam: Stempel, uw partner in bouwen zet Tijn Evers het bedrijf voort en kunt u nog steeds bij het bouwbedrijf terecht voor al uw nieuwbouwprojecten en verbouwplannen. Vertrouwde kwaliteit, vertrouwde service!

Foto's door PPM Photography
image image image

Heb je bouwplannen?
Wij maken graag vrijblijvend een passende offerte.

Tijn Evers

Tijn Evers

Directeur