Over ons

Toegewijd bouwbedrijf

Stempel bestaat sinds 1984 en is in die jaren uitgegroeid tot een bouwbedrijf met 12 toegewijde vakmensen. Daarnaast worden veelvuldig vakbekwame ZZP'ers ingezet. Stempel zorgt ervoor dat je tijdens de bouw van jouw droomhuis volledig ontzorgd wordt. Vanaf de eerste schets op papier tot aan het moment dat we voor de laatste keer de deur van je splinternieuwe woning achter ons dichttrekken. Wij bouwen je huis zodat jij aan je toekomst kunt bouwen.

image

Prachtige projecten

Door steevast goed werk te leveren, hebben we de ‘skyline’ van Leende en de omliggende regio mogen vormen. Dankzij tientallen particuliere en zakelijke relaties bouwden we prachtige projecten en wonnen we ook het vertrouwen van deze opdrachtgevers. Daar zijn we trots op.

image

Nuchter

Bij Stempel is het gewoon zoals het is. Met gezond boeren verstand en de ‘doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’-mentaliteit, worden door ons uitdagingen aangegaan. We leggen even contact als er iets of niets aan de hand is en zorgen dat de boel een beetje aangenaam blijft. Lekker nuchter.

Toegewijd

We bouwen aan projecten alsof het van onszelf is. Met alle aandacht en zorg, altijd met aandacht voor de kleinste details én voor de bewoners. Ons team houdt rekening met de wensen van de klant en het beste voor de bouw.

Scherp

Het is onze taak om alles tot een goed einde te brengen. Onverwachte zaken gebeuren nu eenmaal. Het is het inzicht van onze vakmannen dat ervoor zorgt dat dit soort zaken aan het licht worden gebracht en opgelost worden.

image

Heb je bouwplannen?
Wij maken graag vrijblijvend een passende offerte.