Referenties

Een verhaal van dromen, vastberadenheid en een prachtige woning. Voor Harrie en zijn vrouw hebben we een bijzonder project mogen realiseren. Lees hieronder het verhaal; “24 jaar geleden kwamen mijn vrouw en ik in Budel wonen. Voor ons beide een onbekende plek, maar we wonen hier nog steeds met heel veel plezier. Het enige waar we nog van droomde? Een prachtige woning gebouwd in onze huidige achtertuin. Wij hebben jaren in de oude burgemeesterswoning in Budel gewoond. De woning staat gebouwd op een groot stuk grond met een prachtige groene tuin. De vorige bewoners hadden al geprobeerd een woning te bouwen in deze tuin, maar dat lukte hun destijds niet. Dat heeft ons er niet van weerhouden om toch de gok te wagen en met succes! Vanuit de gemeente kregen we de goedkeuring, zolang onze nieuwe woning klimaatneutraal en levensloopbestendig zou zijn. Voor ons was het heel duidelijk. Bij de bouw van onze woning, willen we zelf de regie in handen hebben. Vanuit de architect werd er een ontwerp gemaakt, welke wij vervolgens samen hebben aangepast naar onze wensen. En zo eigenwijs als wij zijn, hebben we de uitvoering samen met Stempel gedaan. We wilde zelf op zoek naar de juiste aannemer. We zochten een lokale aannemer, waar we direct een vertrouwd gevoel bij hadden. Tijn kenden we via de Volleybal, dus in gesprek gaan met hem was een logische keuze. En dit voelde direct vanaf het begin goed. We hebben direct duidelijke afspraken gemaakt. Wij nemen advies ter harte, maar willen zelf bepalen en overal van op de hoogte zijn. Het bouwproces verliep niet altijd vlekkeloos. Er waren wat vertragingen, maar we zagen het meer als een bewegend doel dan als een harde deadline. Kwaliteit stond voorop, en dat is wat we kregen. Stempel is zorgvuldig, nauwkeurig en levert kwalitatief hoogstaand werk. Tijdens de bouw waren we onder de indruk van hun vakmanschap en precisie. Ze deden geen concessies aan de kwaliteit en dat was precies wat we wilden. Dagelijks hadden we Peter en Rens over de vloer, die ervoor zorgden dat onze verwachtingen werden waargemaakt. Maar Stempel's inzet ging verder dan hun eigen team. De onderaannemers die ze inschakelden waren van dezelfde hoge kwaliteit, en de samenwerking tussen alle partijen verliep soepel. Ze werkten niet alleen aan het afwerken van de woning, maar ook aan de allerkleinste details. Het resultaat was een woning die tot in de puntjes was afgewerkt. Nu wonen we al bijna een jaar in ons nieuwe huis en het voelt nog steeds alsof we wakker worden in een prachtig vakantiehuis. Onze ramen bieden een adembenemend uitzicht op de groene omgeving en hebben het gevoel dat we een stukje buiten naar binnen hebben gehaald.”

Nieuwbouw Budel

“Wonen in een bosrijke omgeving en toch dicht bij de stad zitten, dat klonk te mooi om waar te zijn, tot we dit perceel tegenkwamen. Dit was dé kans om ons droomhuis te bouwen. Onze architect heeft feilloos onze wensen vertaald in een verfijnde ontwerptekening. Gezien de expertise van Stempel in high-end bouw en de specifieke bouwstijl die wij voor ogen hadden, werd deze ons aanbevolen. Zo kregen we de gelegenheid om een eerder project van Stempel te bekijken. Hierdoor ontstond niet alleen vertrouwen, maar werd ook hun vakmanschap onmiddellijk duidelijk. Elementen zoals het bouwen met riet of eikenbalken zijn niet gemakkelijk en kunnen niet door iedere aannemer worden uitgevoerd. Dit is de standaard voor Stempel en de specialisatie in high-end bouw was direct zichtbaar. De eerste stap naar een goede samenwerking was gezet. Dankzij directe communicatielijnen tussen de aannemer en de architect verliep het overleg vlekkeloos, werden diverse deadlines punctueel gehaald en verliep het bouwproces zonder enige vertraging. Ook de aanbevolen onderaannemers van Stempel hebben hieraan bijgedragen. Van de afwerking tot de vriendelijkheid van het personeel; samenwerken met Tijn en zijn team is een waar genoegen. Wat zijn hun sterke punten? Sterke en duidelijke communicatie, een realistisch budget en een heldere en overzichtelijke planning, die volgens iedere deadline werd uitgevoerd. Er zijn goede vakmensen en onderaannemers, maar de bouwbegeleiding bij Stempel is helemaal top. De realisatie van onze woning is een vervulde droom geworden. We hebben nauw vastgehouden aan onze visie en niet alleen zijn onze verwachtingen vervuld, maar zelfs overtroffen! Een woning waar we elke dag nog met heel veel plezier van genieten. Als je het mij vraagt, zou ik zonder aarzeling hetzelfde traject opnieuw doorlopen. Onze architect en het team van Stempel vormen werkelijk een perfecte bouwdynamiek.”

Opgeleverd in 2022

"Wat als een droom begint, en dan ook nog werkelijkheid mag worden" Vanaf de offerteaanvraag, tot en met de oplevering hebben we nauw contact gehad met Stempel, telkens open en eerlijk. Wat wij als zeer prettig ervaren hebben. Ideeën zijn er over en weer, en telkens wordt er in goed overleg besloten wat het beste besluit zou zijn voor ons huis. We kunnen niet anders zeggen dan dat we heerlijk gebouwd hebben. Details zijn belangrijk bij het ontwerp maar zeker ook in de uitvoering. De jongens van de buitendienst hebben hier een goed oog voor, en komen ook zelf met verbetervoorstellen, “wat komt hier het best tot zijn recht”, zonder het budget uit het oog te verliezen. Mocht er een meerwerk uit voortkomen werd dit eerst goed besproken en overeengekomen. Ook zijn er minderwerken uitgebracht, even belangrijk om te melden. Open en eerlijk, dat staat bij Tijn en zijn team hoog in het vaandel! We willen jullie hartelijk danken voor het verwezenlijken van ons droomhuis.

Fam Ras

Opgeleverd in 2020

De bouw van ons huis was het eerste project waarbij we samen hebben gewerkt met een aannemer. In de ontwerpfase was een bouwteam opgezet met Stempel BV om grip te houden op onze wensen en budget. De planning van de bouw werd strak bewaakt en vertragingen werden tijdig gecommuniceerd en snel ingehaald. Het werk in eigen beheer was goed in de planning verweven. Voor vragen of afhankelijkheden konden we altijd terecht bij de uitvoerder of indien nodig de onderaannemers. In het voortraject en tijdens de bouw is Stempel altijd flexibel geweest in uitvoering en het zoeken naar oplossingen voor wensen en keuzes. Meer-minderwerk is altijd duidelijk overlegd, gecommuniceerd met in acht neming van budget. De bouw is voorspoedig verlopen en we zijn zeer tevreden over het eindproduct. Stempel staat voor hoge kwaliteit en hoog afwerkingsniveau.

Fam Roumen

Opgeleverd eind 2019

Als we weer een klus hadden, vroegen we niet eens meer ergens anders een offerte op. Vanwege onze goede ervaringen hebben familieleden het bedrijf ook ingeschakeld. Het is niet dat er nooit eens iets misgaat, maar de manier waarop het dan opgelost wordt verdient alle lof. Je kunt altijd bellen als er iets is. We zijn al heel lang klant van Piet van Mierlo en vanaf dag één naar volle tevredenheid.

Mirjam en Wiel Timmermans

Tevreden klant

Onze klanten

Heb je bouwplannen?
Wij maken graag vrijblijvend een passende offerte.