Werkwijze

Dit mag je van ons verwachten

Stempel zorgt ervoor dat je tijdens de bouw van jouw droomhuis volledig ontzorgd wordt. Vanaf de eerste schets op papier tot aan het moment dat we voor de laatste keer de deur van je splinternieuwe woning achter ons dichttrekken. Wij bouwen je huis, zodat jij aan je toekomst kunt bouwen.

image

1. Samen aan de knoppen draaien

Het begint allemaal met een idee, een visie en een mooi gelegen stukje grond. Naast dat mooie stukje bouwgrond, schetsontwerp en de lijst met wensen, is voor jou en je architect niet duidelijk of de bouwkosten binnen het afgesproken budget passen. Wij bij Stempel nemen daarin graag een adviserende rol aan. Wij werken elke dag in dat wereldje en weten een reële inschatting te maken voor de bouwkosten van het bouwplan. In de schetsfase is nog te sturen op het ontwerp, daarna valt er minder aan de ‘knoppen’ te draaien.

image

2. Vertrouwen

Door de juiste partijen te betrekken voor goed advies en een stukje vertrouwen in onze kennis, vormen we samen met de architect en opdrachtgever een team. Een team dat samen gaat bekijken hoe we je ideeën en schetsen passend maken binnen een realistisch budget. Met onze inschatting geven wij je een stukje grip op de bouwkosten wat je mee kunt nemen in de verdere uitwerking van het bouwplan. Efficiëntie en vertrouwen zijn sleutelwoorden.

image

3. Flexibiliteit

Indien je het bouwplan helemaal uitgewerkt hebt, maken wij graag een offerte voor de uitvoering. In overleg wordt gesproken of je de gehele bouw uit handen geeft of dat je bepaalde onderdelen in eigen beheer houdt. Flexibiliteit vinden wij erg belangrijk bij het maken van afspraken over de uitvoering van het project. Tijdens het maken van een offerte worden onderaannemers betrokken zodat we een totaalprijs voor het plan kunnen aanbieden en deze volledig op je wensen kunnen aanpassen.

image

4. Eindelijk bouwen

Als de offerte passend is en akkoord bevonden, kan er gebouwd worden. Op dit moment zit er voor jou als opdrachtgever al een behoorlijk traject op. De laatste afspraken, waaronder de planning, worden in een contract samengesteld zodat voor alle partijen duidelijk is wat, hoe en wanneer het plan gerealiseerd gaat worden. Vervolgens is het alleen nog een kwestie van uitvoeren en kan het echte bouwen ‘eindelijk’ beginnen.

image

5. Vakmanschap

Het is de bedoeling dat het bouwen de plezierigste tijd van je leven is. Vertrouwend op het vakmanschap en kennis van het ‘werkvolk’ is het onze taak je zo veel mogelijk te ontzorgen voor de zaken die je bij Stempel hebt neergelegd. Meters maken! Het bouwproces blijft een dynamisch proces wat vraagt om toewijding van alle betrokkenen. Met deze positieve instelling slagen we er altijd in om dit samen tot een geweldig resultaat te brengen.

image