Nieuwbouw - moderne Bosvilla Waalre

Een oase van rust, ruimte en een luxe woning in het groen

De villa is gelegen op een unieke plek in een bos. Vanuit alle kanten geniet je van vrij uitzicht over het groen. “Toen we deze kavel zo’n zeven jaar geleden ontdekten waren we meteen verkocht”, vertellen de bewoners enthousiast.

De villa heeft een moderne doch natuurlijke uitstraling. De strakke vormen- taal is gecombineerd met een rustig kleur- en materiaalgebruik, waardoor de woning prachtig binnen de omgeving is ingebed. Zo is er gekozen voor grijs stucwerk met een roodbruine gloed, die het geheel een warme aanblik geeft, in combinatie met steenstrips en houten lamellen.

image image image image image

Om de villa is een groenrijke tuin gelegen die het gehele gebouw omsluit. Aan de voorzijde leidt een oprit van grind naar een carport onder het voorste volume. Het perceel wordt omkaderd door grotebomen, die prachtig harmoniëren met het groene gazon en de vele beplanting. Onder het uitstekende volume aan de zijkant is een groot overdekt terras gecreëerd met eet- en loungedeelte. De twee functies worden speels van elkaar afgescheiden door een met steenstrips verfraaide haard. Een dakraam zorgt voor extra licht. Hier genieten de bewoners in alle rust van hun schitterende woning en unieke plek, die zich als een levend schilderij aan hen presenteert en door de steeds veranderende schoonheid in de seizoenen, geen enkel ogenblik verveelt.

Het interieur beleeft de ervaring van een luxe hotel
image image image image image
Centraal in de architectuur van deze bijzondere bosvilla staat een open structuur, waardoor de overgang tussen binnen en buiten minimaal is. “De woning is opgebouwd uit een clustering van drie langwerpige volumes, die dwars op de kavel zijn geplaatst”,

Margry|Arts Architecten

Architect

Architect: Margry|Arts

Foto's: The Art of Living magazine, Jaro van Meerten (copyright)

Heb je bouwplannen?
Wij maken graag vrijblijvend een passende offerte.