Nieuwbouw - Vlasroot Valkenswaard

Luxe villa met binnenzwembad en ondergrondse garage

Aan de rand van Valkenswaard, staat deze recent opgeleverde nieuwbouwvilla. Deze woning is een mooi voorbeeld van hoe moderne architectuur en traditionele elementen samenkomen in één woning. 

De lichte gevel van de villa wordt geaccentueerd door donkere tinten in de gevelelementen zoals kozijnen, lamellen, gevelbekleding en voorzien van een rieten dak. Deze combinatie geeft de woning een moderne uitstraling die tegelijkertijd perfect past in de landelijke omgeving. 

image image image image

Ruime, lichte kamers

De villa is voorzien van ruime en lichte kamers, die dankzij de grote ramen veel natuurlijk licht binnenlaten. 
De ramen zorgen niet alleen voor veel licht, ze bieden ook uitzicht op de tuin, waardoor de binnenruimte als het ware wordt verbonden met de buitenomgeving. Het ruime terras is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de prachtig aangelegde tuin. 

image image image

Aan luxe geen gebrek

Naast het luxueuze interieur is de villa ook voorzien van een ondergrondse garage. Deze ruime garage biedt plaats aan meedere voertuigen, fietsen en heeft daarnaast voldoende opslagruimte. De directe toegang vanuit de garage naar de woonruimte zorgt voor extra gemak bij het in- en uitladen van spullen, ongeacht het weer. 

De woning is ook voorzien van een binnenzwembad, dat het hele jaar door gebruikt kan worden. De omliggende ruimte van het zwembad is stijlvol afgewerkt met hoogwaardige materialen. 

 

Een huis bouwen of verbouwen?

Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

Heb je bouwplannen?
Wij maken graag vrijblijvend een passende offerte.